Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

En we zijn weer terug bij af…

Even hebben we kunnen genieten van de sport waar we allemaal zo veel van houden. Na een paar speelronden in de competities moeten we echter constateren dat we weer op achterstand zijn gekomen in de wedstrijd tegen het coronavirus. De competities zijn per direct stilgelegd, ook de trainingen voor de senioren mogen niet meer op de reguliere manier plaatsvinden.

Lees meer...

Nieuwe coronaregels

De nieuwe coronamaatregelen die het kabinet afgelopen maandag bekend maakte, raken de voetbalclubs hard. Naast het feit dat de kantine in ieder geval voor de komende drie weken dicht blijft, zijn ook geen supporters meer welkom bij amateurwedstrijden.

Lees meer...

Sven de Haan nieuwe assistent-trainer bij Oranje Nassau

Met ingang van het seizoen 2020-2021 zal Sven de Haan (29) bij Oranje Nassau aantreden als assistent trainer van hoofdtrainer Erwin Heerlijn. Sven is in het bezit van het diploma UEFA-B (TC 2) en fungeert dit seizoen als hoofdtrainer van stadgenoot sv Lycurgus, uitkomend in de zaterdag 4e klasse C.

Lees meer...

Trainer gezocht voor Oranje Nassau 2

De Technische Commissie van Oranje Nassau is op zoek naar kandidaten voor de functie van trainer van haar tweede elftal mannen. Dit team komt momenteel uit in de Reserve Hoofdklasse Noord van de KNVB, het hoogst mogelijke niveau voor reserve-elftallen. Daarin treft het o.a. gerenommeerde tegenstanders als Flevo Boys 2, sc Genemuiden 2, Harkemase Boys 2 en ONS Sneek 2. Het is de ambitie van ON dat het tweede elftal structureel op dit niveau acteert, zodat het niveau van het eerste en tweede elftal zo veel als mogelijk op elkaar aansluit.

Lees meer...

De Kooiweg is van 16 t/m 19 september a.s. gestremd!

I.v.m. herstelwerkzaamheden is de Kooiweg, toegangsweg naar ons sportpark, vanaf maandag 16 tot en met donderdag 19 september a.s. gestremd voor alle motorisch verkeer. Fietsers kunnen waarschijnlijk gebruik maken van het voetpad.

Lees meer...

In memoriam: Anneke Striesenou-Spinder

Vandaag ontvingen wij bericht dat Anneke Striesenou op 29 juli jl na een korte periode van ziekte in de leeftijd van 65 jaar is overleden. Anneke is heel lang actief geweest bij Oranje Nassau als vrijwilliger in de keuken. Dat deed zij o.a. samen met de familie Poelman en later met vader Freerk en dochter Elisabeth Noorman.

Lees meer...

Voorbereiding ALV 19 april 2017

Ter voorbereiding op de ALV van woensdag 19 april a.s., liggen de jaarrekening 2015/2016, de begroting 2016/2017 en de notulen van de ALV van 12 december 2015 donderdagavond tussen 20:00 en 21:00 ter inzage in de bestuurskamer. 

Opbrengst KIKA-actie

Na enig wachten op een bijdrage van diverse sponsors is het bestuur verheugd u mee te kunnen delen, dat de KIKA actie van 10 december j.l € 1200 heeft opgeleverd.

Lees meer...

Aktie Vriendenloterij

Zoals eerder aangekondigd gaat onze vereniging een samenwerkingsverband aan met de vriendenloterij. De vriendenloterij is een instantie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor gezondheid, welzijn en sport in Nederland.

Lees meer...

2017: de start van een bijzonder jaar

We staan met CVV Oranje Nassau aan het begin van een bijzonder jaar. Dat heeft alles te maken met het aanstaande jubileum van de vereniging. In het jaar 2018 mag ON haar 100-jarig bestaan vieren. En dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Sterker nog: we maken er een volledig jubileumjaar van! En dat betekent dat het jubileum dit jaar al van start gaat!

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor