Gerard Molenaars nieuwe hoofdtrainer bij de vrouwen

Onderstaand bericht hebben we overgenomen van de facebookpagina van Oranje Nassau

Lees meer...

Vrouwen 1 kampioen van de eerste klasse!

Afgelopen zaterdag 19 mei zijn de vrouwen van Oranje Nassau kampioen geworden. Na één jaar 1e klasse is het de talentvolle groep gelukt om weer terug te keren in de hoofdklasse. Onder leiding van Sten Dallinga, sinds dit seizoen de nieuwe trainer, hebben de meiden het gepresteerd maar liefst 11 van de 12 thuiswedstrijden in winst om te zetten.

Lees meer...

Oranje Nassau vrouwen 1 lijdt opnieuw nederlaag

Het eerste vrouwenelftal van Oranje Nassau heeft afgelopen zaterdag de eerste thuisnederlaag van het seizoen geleden, dit was tegen Stedoco: 2-4. Op basis van de ranglijst (verschil van 3 punten) was vooraf duidelijk dat beide ploegen niet veel voor elkaar onder zouden doen. Gekeken naar het voetballende gedeelte was Oranje Nassau de bovenliggende partij, terwijl Stedoco in effectiviteit de boventoon voerde.

Lees meer...

Vrouwen 1 nog steeds kans op handhaving

Het eerste vrouwenteam maakt nog steeds kans op handhaving in de hoofdklasse. Zaterdag kan de beslissing vallen.

Lees meer...

ON vrouwen 1 thuis tegen IJzendijke

Komende zaterdag 11 juni speelt het vrouwenteam van Oranje Nassau de belangrijke wedstrijd tegen IJzendijke.

Lees meer...

Nieuwe trainer voor eerste selectie Vrouwen.

De eerste Vruwenselectie van Oranje Nassau heeft nieuwe trainer.

Lees meer...

Vrouwen 1 verliest van Fortuna Sittard

Inzet, strijd en passie….

In een onvervalst degradatieduel legde ON het af tegen de vrouwen van Fortuna Sittard. Een flitsende start kreeg geen passend vervolg. ON wekte niet altijd de indruk er alles aan te doen om de punten in Groningen te houden.

Lees meer...

Selectiedagen TSM Performance Class

Total Soccer Method Performance Class/Voetbalklas is onderdeel van de Topsporttalentschool in Groningen. Voor wie is het bedoeld? Total Soccer Method Performance Class/Voetbalklas is bedoeld voor talentvolle voetbalsters die alles uit zichzelf willen halen en extra willen trainen om zich zo verder te kunnen ontwikkelen. Op een Topsporttalentschool krijgen talentvolle sporters de kans om hun topsport te combineren met hun schoolcarrière.

Lees meer...

RKHVV - ON: ON stunt bijna

Dichtbij was de overwinning en wat zou dat mooi geweest zijn. Het verschil tussen de nummer twee en de nummer twaalf van de ranglijst was niet te zien in deze wedstrijd. Lange tijd leek het alsof ON met de volle drie punten zou afreizen naar het Noorden. Het werden er uiteindelijk nul maar wel met de complimenten van RKHVV.

Lees meer...

ON kruipt door het oog van de naald bij Oeverzwaluwen

KOUDUM - Voor ON was de ontlading groot bij hekkensluiter Oeverzwaluwen. In een krankzinnige wedstrijd veroverden de gasten de tweede periodetitel. In de slotfase gingen de gedachten voor heel even terug naar het debacle bij VIBOA begin deze maand. In deze wedstrijd had ON de tweede periodetitel binnen handbereik, maar kwam het van een koude kermis thuis (3-2).

Lees meer...

Vrouwenselecties Oranje Nassau compleet

De 1e en 2e selectie van de Vrouwen van Oranje Nassau zijn compleet. De ambitieuze vrouwenafdeling mag maar liefst 26 nieuwe leden verwelkomen. 12 dames gaan naar de beide selectieteams en 14 meiden gaan het nieuwe MC 1 team vormen. Daarnaast zijn 3 jeugdleden doorgestroomd naar de 1e en 2e selectie. Slechts 6 speelsters stoppen bij ON om diverse redenen.

Lees meer...

Verdien €50