Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Peter van der Sluis: "Ik denk dat wij als ON zeker bovenin mee willen gaan doen. "

Sinds vorig jaar augustus is keeperstrainer Peter van der Sluis in dienst bj Oranje Nassau. Met hem blik ik nog even achterom en we blikken samen ook vooruit naar het komende seizoen van mannen 1.

Lees meer...

Zaterdag start de competitie in 1E. Een voorbeschouwing

Een groot deel van de Nederlandse bevolking is inmiddels gevaccineerd tegen het Covid-19 virus. De opleving in juli van dat virus is weer afgevlakt. De regering heeft nieuwe maatregelen afgekondigd. Het lijkt erop, dat we zonder de anderhalve meer verder kunnen. Met daarbij de hoop, dat dit seizoen wel afgemaakt kan worden. Traditioneel ook dit jaar in de week voor de start van de competitie weer een persoonlijke voorbeschouwing op het nieuwe seizoen.

Lees meer...

Oranje Nassau speelt nuttige oefenwedstrijd tegen Velocitas

Heerlijk om weer de frisse Coendersborglucht op te snuiven langs de lijn bij Oranje Nassau. Deze anderhalf uur geneest meer dan een doos pijnstillers. Met dank aan Johan (chauffeur) en Mustafa (tassendrager) was ik weer in staat om jullie een verhaaltje en wat foto’s voor te schotelen van een alleraardigste oefenwedstrijd van ons cluppie. Siemon nog bedankt dat je de andere oefenpotjes wilde waarnemen. 

Lees meer...

Velocitas 1897 te gast op Coendersborg.

Groningen kent enkele gerenomeerde clubs in ieder geval zijn er drie die meer dan 100 jaar bestaan, waaronder Oranje Nassau. Na de oudste club ( Be Quick 1887) is nu de volgende club qua leeftijd de tegenstander van Oranje Nassau.

Lees meer...

Oranje Nassau in oefenduel onderuit.

Dinsdagavond speelde Oranje Nassau zijn derde in de reeks van oefenwedstrijden. In Assen was ACV de tegenstander. De derdedivisionist won verdiend met 3-0. Toch werd Oranje Nassau beslist niet weggespeeld.

Lees meer...

Derde oefenwedstrijd voor Oranje Nassau dinsdagavond in Assen tegen ACV

Dinsdagavond is de derde en voorlaatste oefenwedstrijd van Oranje Nassau. De Groningers gaan op bezoek bij derde divisionist ACV. Oranje Nassau zit nog volop in de voorbereiding, maar ACV heeft al twee officiële wedstrijden achter de rug.

Lees meer...

Verlies in tweede oefenduel

Vanmiddag speelde Oranje Nassau een oefenwedsrtrijd tegen Be Quick 1887. De oranjehemden verloren met 2-0 van de zondaghoofdklasser, die komende week al haar eerste competitiewedstrijd speelt.

Lees meer...

Wedstrijdprogramma eerste selectie bekend

Zaterdag 21 augustus heeft de KNVB het wedstrijdprogramma bekend gemaakt van de eerste klase E. Oranje Nassau start op 25 september thuis met een derby tegen vv Groningen van onder andere Tyson Dos Santos en Lars van der Sluis.

Lees meer...

Erwin Heidekamp:"Ik denk dat het een mooi moment is om mijn ouders nogmaals te bedanken"

Omdat we dit seizoen niet zo heel veel nieuwelingen hebben om voor te stellen, zullen we ook een tweetal spelers interviewen die al langer bij Oranje Nassau spelen. Vandaag is het de beurt aan keeper Erwin Heidekamp. Hij gaat zijn vijfde seizoen in bij Oranje Nassau.

Lees meer...

Tweede oefenwedstrijd zaterdag tegen Be Quick 1887

Komende zaterdag speelt Oranje Nassau tegen Be Quick 1887. Met een beetje fantasie zou je deze club onze buurman kunnen noemen. In ieder geval is het dan wel een bekende buurman.

Lees meer...

Jelle Bouma: “Ik heb deze stap gemaakt om mezelf te ontwikkelen en om te kijken waar mijn plafond ligt als keeper.”

Een nieuwe verzorgster en semi-nieuwe teammanger, een teruggekeerde aanvaller, een verdediger en een keeper. Datt zijn de nieuwelingen van dit seizoen. Ook dit jaar willen we de volgers van Oranje Nassau kennis laten maken met deze nieuwelingen in en bij de eerste selectie. Als eerste is Jelle Bouma aan de beurt. Deze keeper komt over van vv ONR en is al regelmatig op Coendersborg geweest. Hoe dat zit lees je verderop.

Lees meer...

Verdien €50