De competities zijn alweer aan de gang, dus het werd hoog tijd dat de elftalpagina's weer up to date werden gemaakt. Het is meteen een mooie gelegenheid om je aan te melden als "editor" voor jouw team. Je kunt nieuws en verslagen posten, een topscorerslijst bijhouden en eventueel foto's plaatsen.


Iedere elftalpagina bestaat uit vijf onderdelen:

 

  • Elftal(foto) - Voor deze pagina kan je een elftalfoto (in origineel formaat) mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast kan je algeme teaminformatie kwijt over trainer, leider, trainingsitjden, selectie, etc.
  • Nieuws en verslagen - Op deze pagina komen de nieuwsberichten en wedstrijdverslagen die je voor je team plaatst.
  • Competitie - Op deze pagina wordt de competitie informatie (uitslagen, programma, stand) automatisch bijgehouden. Hier hoef je zelf dus niets voor te doen.
  • Topscorers - Op deze pagina kan je een topscorerslijst bijhouden.
  • Foto's - Via deze link ga je naar de foto's die je voor je team hebt geplaatst. Foto's plaatsen is het lastigste onderdeel, maar met de uitgebreide beschrijving die je als editor ontvangt (zie uitleg hierna) kom je er wel.


Wil je editor worden. Lees dan even de korte uitleg op deze pagina. Nadat je een handleiding hebt ontvangen, kan je aan de slag!

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor