De digitale ON Nieuwsbrief startte met een eerste uitgave in december 2009 om de leegte van de afgeschafte "ON'er" (het vroegere clubblad) op te vullen. In 2010 en 2011 verscheen de nieuwsbrief veertien keer, maar het gebrek aan vrijwilligers brak de nieuwsbrief op. Toch geven de vele aanmeldingen en positieve reacties genoeg aanleiding om dit initiatief opnieuw te gaan oppakken. De inhoud van de nieuwsbrief zal meer gekoppeld worden aan de uitgebreidere organisatie (webredactie) rond de website. Daardoor zal het hopelijk ook eenvoudiger zijn om de nieuwsbrief te voorzien van een leuke en leesbare inhoud.

Hiernaast kan je jezelf aanmelden voor deze nieuwsbrief. NB: je ontvangt dan een email met een bevestigingslink. Vergeet niet om zelf je aanmelding te bevestigen!

We streven naar een brede verspreiding van de nieuwsbrief, met name onder de leden van Oranje Nassau. Probeer met mond op mond reclame te zorgen voor zoveel mogelijk aanmeldingen binnen je elftal!

In het kader van het aanstaande jubileum is het ook mogelijk om je alleen in te schrijven voor de nieuwsbrief tijdens het jubileumjaar. Je wordt dan na juni 2018 weer uit de verzendlijst verwijderd.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor