Als een oplettende ONer zijnde, is het zeker binnen de kantine iets bijzonder opgevallen. Natuurlijk zou het kunnen zijn in de meestal drukte dat er zaken zijn die niet opvallen wanneer er iets gewijzigd is. Maar toch moet er iets dicht bij het plafond opgevallen zijn.

Door Bob van Wilgen

Zelf heb ik iets geconstateerd wat een ander ook opgevallen zou kunnen zijn. Zo nu en dan loop ik door de week even binnen bij de kantine. Zo ook op een vrijdagmorgen 2 weken geleden. Aldaar stond een vrijwilliger op de trap en haalde van de plank alle bekers en heeft die bekers schoongemaakt. Begrijpelijk dat het een glimmende massa wordt na zo’n schoonmaakbeurt. 

IMG 20220514 WA0000
Lukas Stulp was de schoonmaker en het komt vaker voor dat hij bezig is met schoonmaken zelfs aan de buitenkant van de kantine.

Dan komt het speciale gedeelte van dit verhaal. Op de vrijdagavond de afsluitende klaverjas- en sjoelavond was er de prijsuitreiking. Wat schets onze verbazing Lukas Stulp ging er met twee prachtige bekers van door en zelfs was er een “gouden”’ beker bij: de hoofdprijs bij het Klaverjassen. Een zeer verdiende prijs en het geeft de garantie dat de bekers misschien wel vaker gereinigd zullen worden. ”Het zijn glimmende zonnetjes aan het plafond die met soms veel moeite zijn verkregen.”

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor