Voor komend seizoen heeft de TC vrouwen een nieuwe trainer aangesteld: Joost Lutke. Joost geeft dit seizoen training aan FC Zuidlaren O23 en is in het bezit van het UEFA B trainersdiploma.

Joost Lutte

Even voorstellen:

Joost is 44 jaar, woont in Zuidlaren en heeft drie kinderen van 17, 15 en 12 jaar oud.
Hij werkt als gezinsondersteuner bij FACT-Jeugdteams van Accare en heeft sinds 2020 zijn eigen bedrijf Train To Score (www.traintoscore.com).

Hierover vertelt hij:

“Met Train To Score ondersteunen wij jeugdtrainers bij het zelfstandig ontwikkelen van trainingen, afgestemd op het eigen jeugd- en/of technisch beleidsplan en passend bij de leeftijdsgroep. Onze ondersteuning is geaccrediteerd door de KNVB en gericht op het gebied van leeftijdsspecifieke kenmerken, het overbrengen van complexe voetbaltermen aan kinderen binnen het zelfstandig ontwikkelen van passende oefenvormen"

De jaren ervoor heeft Joost bij de KNVB gewerkt als talentcoach en als scout bij de nationale jeugdselecties.
In de gesprekken met de TC en een aantal afgevaardigden van de spelersgroep heeft Joost zich geprofileerd als een echt voetbaldier met een open blik op het vrouwenvoetbal. We hopen op een mooie samenwerking en hebben erg veel zin in het nieuwe seizoen, dit hopelijk in de Topklasse!

Verdien €50