Het word zo langzamerhand steeds nijpender voor de selectie van Oranje Nassau. Na de ronde vandaag staan de mannen van Heerlijn en Van der Sluis op een twaalfde plek. Aan het eind van de competitie wil je daar niet staan, want dan moet je promotie/degradatie wedstrijden spelen. Gelukkig is de competitie nog lang niet afgelopen en kunnen enkele overwinningen de ploeg hoger op de ranglijst brengen.

Ook vanmiddag stond Oranje Nassau aan het eind van de wedstrijd weer met lege handen. Blauw Wit leek voor rust de wedstrijd al te besliisen na twee snelle goals. Na rust maakte Oranje Nassau al snel de aansluitingstreffer door Rick Wiersma. Maar net toen Oranje Nassau beter in de wedstrijd zat sloeg Blauw Wit weer twee keer toe en liep uit naar 4-1. Toch gaf Oranje Nassau niet op. Caram Alves en Fokko Kronemeijer maakten er 4-3 van. Verder kwam Oranje Nassau helaas niet, Blauw Wit zette de 5-3 op het scorebord door het benutten van een toegekende strafschop. 

Dinsdagavond staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Bij winst op Zeerobben gaat Oranje Nassua deze ploeg voorbij. Zal niet gemakkelijk worden, maar het toch is positief dat ON voor het eerst in dit jaar drie keer scoort. Wellicht toch nog een mooi perspectief voor een succesvol vervog.

KNVB info ON1