Oranje Nassau heeft de tweede versterking voor komend seizoen vastgelegd. De 30-jarige (linker-)spits Ezra Schrijver komt over van derde divisionist ACV uit Assen en keert daarmee na 6 jaar terug op sportpark Coendersborg.

ezra

Ezra vertrok na het kampioenschap (en promotie naar de Hoofdklasse) in 2016 naar Harkemase Boys waar hij 2 seizoenen speelde en speelde vervolgens 4 seizoenen in het blauw-zwart van ACV.
TC en trainer Erwin Heerlijn zijn blij met de keuze van Ezra: ‘Ezra is een ervaren en gedreven spits die op meerdere plekken voorin uit de voeten kan. Hij is gewoon een heel goede voetballer die veel toevoegt aan de selectie. Scorend vermogen, voetbalintellect, maar met zijn lange staat van dienst ook van toegevoegde waarde in de coaching van het team, zowel in het veld als in de kleedkamer.  Oranje Nassau bewaart dierbare herinneringen aan Ezra, die ON na het kampioensjaar met 23 doelpunten als topscorer verliet.’

Ezra zelf over zijn overgang: ‘Ik ben blij weer terug te keren bij Oranje Nassau. Ik heb er in mijn vorige periode een erg fijne tijd gehad, dus het voelt als thuis komen. Ik kom weer veel oude bekenden tegen, kan op de fiets naar de club en speel er bovendien op een mooi niveau. In de zomerperiode ga ik eerst nog een aantal maanden met mijn vriendin door Scandinavië trekken met onze camper. Ik kan niet wachten om daarna weer bij Oranje Nassau te beginnen.’

In het dagelijks leven is Ezra beleidsmedewerker bij de Gemeente Groningen in zijn eigen woonplaats. Hij houdt zich daar bezig met de advisering over (de inrichting van) sport in de openbare ruimte.

KNVB info ON1