Beste ON-ers,

De persconferentie van afgelopen dinsdag over de corona-maatregelen heeft goed nieuws gebracht voor de amateurvoetballers in Nederland. De trainingen kunnen doordeweeks weer doorgaan, zonder dat er op 1,5 meter afstand getraind kan worden en zonder rekening te hoeven houden met een eindtijd. De competities van de jeugd en de B-categorie (voor ON betekent dat: Heren 2 t/m 8 en Vrouwen 5) worden hervat met ingang van zaterdag 29 januari 2022. Ook de competities van de A-categorie worden op korte termijn hervat.

Als bestuur zijn we uiteraard ook enorm blij dat er weer gevoetbald kan worden. We willen daarom alle mogelijkheden aangrijpen om te faciliteren dat iedereen, naast de trainingen doordeweeks, ook op de zaterdag weer op het veld kan staan. Dat betekent dat er weer veel sportliefhebbers op het sportpark aanwezig zullen zijn, doordeweeks maar met name op de zaterdag.

De keerzijde van dit standpunt is wel dat het risico op besmettingen groter wordt naarmate het aantal mensen op het sportpark toeneemt. We vragen jullie daarom rekening te houden met de corona-maatregelen die nog wel gelden. Om onduidelijkheid over de nog geldende maatregelen te voorkomen, noemen we hier de belangrijkste maatregelen voor het sportpark:
- In de binnenruimtes op het sportcomplex is een coronatoegangsbewijs verplicht voor de voetballende bezoekers van 18 jaar en ouder. Wij vragen jullie deze te tonen aan het barpersoneel in de kantine;
- De 1,5 meter afstandsregel blijft gelden. Houd hier rekening mee als bijvoorbeeld gebruik maakt van de kleedruimtes, of als je als publiek bij een wedstrijd aanwezig bent;
- In de kantine heb je een vaste zitplaats.
Een volledig overzicht van de nog geldende maatregelen vind je op de site van Sport050.

We wensen iedereen veel plezier en succes bij de wedstrijden die weer gespeeld mogen worden! Laten we hopen dat er geen nieuwe verscherpingen van de corona-maatregelen komen dit seizoen, zodat we vanaf nu op de zaterdagmiddag daar kunnen zijn waar we het liefste zijn: het voetbalveld!

Met sportieve groeten,
Het bestuur

 

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor