De Technische Commissie (TC) van Oranje Nassau is verheugd te kunnen melden dat zij overeenstemming heeft bereikt met hoofdtrainer Erwin Heerlijn over een verlenging van het contract met (nog) een jaar. De 36-jarige Heerlijn gaat daarmee zijn vijfde seizoen in als hoofdtrainer van de Coendersborgbewoners.

Beide partijen tonen zich bijzonder content met deze verlenging. TC voorzitter Johan Lindemulder: ‘Erwin is een trainer die bijzonder goed past bij de cultuur en achtergrond van Oranje Nassau. Hij is een uitgesproken voorstander van attractief, avontuurlijk en aanvallend voetbal en dat past goed bij ons. Bovendien blijkt hij voor veel voetballers op niveau uit onze omgeving de aantrekkelijkheid om voor Oranje Nassau te willen spelen sterk te vergroten. Ook de huidige spelersgroep is vrijwel unaniem voorstander van contractverlenging, en dat is zeker geen vanzelfsprekendheid als je je vijfde jaar ingaat. Dat bewijst dat hij zich goed doorontwikkelt en de creativiteit bezit om het voor langere tijd fris en uitdagend te houden voor een team. En hij zorgt ook nog eens voor een betere verbinding met de jeugd en met de vrouwenafdeling. Al met al een tevredenstellend plaatje! Wij kijken met vertrouwen uit naar de rest van het lopende seizoen en verheugen ons op de verdere samenwerking!’

Erwin zelf over zijn keuze om Oranje Nassau nog een jaar te willen dienen : 'Vanaf dag 1 heb ik hier veel vrijheid en vertrouwen gekregen om mij vanuit mijn visie en drijfveren verder te ontwikkelen. Het werken met de mensen binnen de club en met de spelers uit de selectie bevalt bijzonder goed. Daarbij vind ik ook dat we samen nog genoeg te bewijzen en te leren hebben. Al met al een goede basis om mijn contract te verlengen. Een vijfde jaar klinkt lang, maar met de hele Corona periode in het achterhoofd is het allemaal nog maar net begonnen. Bovendien is het ook erg prettig om te merken dat een club en spelersgroep graag nog samen door willen gaan'.

Ook de overeenkomst van keeperstrainer / assistent Peter van der Sluis is met een jaar verlengd. Hij gaat komend seizoen zijn 3e jaar in. Oranje Nassau is zeer tevreden over zijn functioneren, het enthousiasme waarmee hij de keepers wekelijks beter maakt en de positieve rol die hij heeft binnen de staf en de groep. Peter voelt zich zeer senang bij de samenwerking met Heerlijn, de spelersgroep in het algemeen en de keepers in het bijzonder.

Oranje Nassau is nog op zoek naar een jonge enthousiaste assistent trainer om de technische staf te completeren.

KNVB info ON1