Om straks een beetje op gewicht te blijven, zijn de veteranen van ON fanatiek aan het trainen op de dinsdagmiddag op sportpark Coendersborg. Ondanks het miezerige weer en temperaturen die normaal bij september horen, was een groep fanatieke oud eerste elftal spelers, oud ON trainers, vrijwilligers en gewone oud leden een lekkere partij aan het spelen.

Door Bert Postma

Terwijl de gemeente druk bezig was om het laatste blad te verwijderen, werkten deze helden zich in het zweet. Hier bleek ook weer,, dat voetballen iets heel anders is dan over voetbal praten. Ik zal in het vervolg maandag s’morgens aan de stamtafel iets anders tegen enkele deskundigen aankijken. Bij de een uit bewondering, bij de andere met een ietsje meewaardigheid. Hier bleek, dat een van onze zeer gewaardeerde clubscheidsrechters, heel behoorlijk een tackel van achteren op de achillespezen kan verrichten en dan op Nijhuis achtige wijze hier een verklaring voor heeft. Dat Martijn na vandaag een paar dagen wat moeilijk loopt is dus bijzaak. Ook de natrappende actie (zie foto onder) van de anders zeer keurige heer Wiebe S. op good old Gerrie Venema, werd zelfs met gelach beloond door de zoon van het slachtoffer.

2021 12 14 veteranen training 028

Dat de oefen sessie door verschillende pijntjes bij meerdere acteurs, iets eerder moest worden afgebroken dan gepland, mocht de pret niet drukken. Dat de uitslag 10-9 met gejuich werd ontvangen door de trainingspakken, werd met tandengeknars geincasseerd door de oranje hesjes. Volgende week dinsdag middag 14.30 uur is de revanche. I.v.m. met corona regels alleen te bezichtigen vanaf het terras. Na afloop de jaar afsluiting. Wil je het van dichterbij meemaken….trainingspak en voetbalschoenen aan en meedoen.

De foto's vind je hier

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor