Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Een interessante loting voor Oranje Nassau in de eerste ronde van de bekercompetitie. Op zaterdag 13 november is Groen Geel de tegenstander. Een echte derby dus op Coendersborg.

 Door Siemon Aikema

Groen Geel komt dit jaar opnieuw uit in de 3e klasse C. Een klasse waar ze tegen veel clubs uit de gemeente Groningen: Velocitas, Be Quick, Helpman, Stadspark, Omlandia Glimmen en HFC '15. De Groen Gelers zijn derby's dus wel gewend.

Groen Geel,getraind door Richard Portman won in de poulefase van onze buurman Blauw Geel 15 (13-0), van de andere buurman Amicitia VMC ((1-5) en Geo Garmewolde (4-1). In de  competitie werd verloren van Sc Loppersum (2-1) en gewonnen van  Glimmen (2-3).

In de selectie spelers als Mike Hoeksema, Willem den Hertog, Koen Olde Monnikhof,en Thomas Metzemakers. Wellicht krijgen op die 13e november ook nog de strijd tussen de gebroeders Ard en Frank Veenhof. De laatse ontmoeting tussen beide clubs oop Coendersborg was (ook voor de beker) in het seizoen 17/18. Toen kwam Oranje Nassau met 5-1 als overwinnar uit de bus..

Verdien €50