Iedere week houden correspondenten van verschillende clubs op VoetbalNoord,nl de scores bij van de spelers van het eerst team. VoetbalNoord houdt vervolgens bij hoe vaak een speler heeft gescoord. Per 25 gescoorde goals krijgen deze spelers een vermelding op de site. 

Door Siemon Aikema

Middenvelder Ard Veenhof, die tegenwoordig ook als verdediger goed uit de voeten kan, bereikte afgelopen zaterdag de eerste mijlpaal: hij scoorde het tweede doelpunt tegen FC Burgum en dat bleek zijn 25e te zijn. Reden voor een vermelding op deze site.
Ard begon als 17-jarige zijn carrière bij Actief, hij speelde daar samen met onze huidige keeperstrainer Peter van der Sluis en ex ON’ers Ezra Schrijver Bart Ensing en Gideon Kruisselbrink. Op 26 september 2010 scoorde Ard twee keer tegen Germanicus. Dat waren zijn eerste doelpunten. Voor Actief maakte hij er nog acht o.a. twee tegen WVV en twee tegen Titan. De overige zes doelpunten in zijn debuutjaar scoorde hij tegen ASVB, Hoogezand, Raptim en nog een keer tegen WVV.

Samen met Ezra Schrijver stapte hij na een jaar over naar Oranje Nassau. In zijn eerste periode scoorde Ard acht keer in zijn tweede periode nog eentje afgelopen zaterdag tegen FC Burgum. In de drie jaren bij Drachtster Boys scoorde Ard vijf keer waaronder eentje tegen ON.

Toen ik Ard en naar vroeg zei hij, dat hij zich had dat de goal van zaterdag zijn vijfentwintigste was. Maar daar ben ik dan ook voor om dat in de gaten te houden.

Tenslotte nog alle clubs waar tegen Ard de doelpunten maakte op een rijtje:

Ard scoorde drie keer tegen WVV.

Twee keer was het raak tegen Titan, Olde Veste, Balk en Germanicus

Tenslotte scoorde hij nog één keer tegen vv Groningen, Hoogezand, Leeuwarder Zwaluwen, LTC, Oeverzwaluwen, SV Bedum, Berkum, Blauw Wit ’34, Burgum, Omlandia, Raptim, Trynwalden, ASVB en de eerde gememoreerde goal tegen Oranje Nassau

KNVB info ON1