Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Niet alleen spelers en stafleden zijn eens per jaar het feestvarken. Ook de schrijver van de vele fraaie voorbeschouwingen van de wedstrijden en seizoenen mag deze jaarlijks vieren. Vandaag is het de beurt aan Siemon Aikema. Hij zal dit vast niet wereldkundig gaan maken. Daarom moet ik maar even voor hem waarnemen, zoals hij bij mijn afwezigheid altijd trouw doet. Bij deze dus Siemon, namens de selectie en iedereen die zich daar mee bemoeit en alle twitter kijkers, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en we hopen je a.s. zaterdag bij ON-VVG de hand te drukken. Tijdens de wedstrijd staat Siemon, samen met maatje Joop Jilderda altijd achter het doel van de tegenstander. Voor nu wensen we je een heel fijne verjaardag.

Bert Postma.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor