Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

De eerste klap is een daalder waard zo zegt het gezegde. Die klap deelde Oranje Nassau vanmiddag uit in Blijham. Ze wonnen de eerste bekerwedstrijd, tevens het eerste officiële duel in 2021. En om nog even in de spreekwoordentaal te blijven: een goed begin is het halve werk.

 Vogens de twitteraar ter plaatse was het een verdiende maar moeizame zege. David Voigt maakte de eerste goal. De ruststand was 0-1. Na de rust maakte Thomas Careman de tweede. Uitslag dus 0-2. Twee spelers maakten hun officiële debuut.  Rick Boyer speelde de hele wedstrijd en Caram Alves kwam in de tweede helft na 59 minuten in het veld. Ruendel Martina  moest wegens een licht blessure zijn rentree in een officiële wedstrijd nog even uitstellen.

Verdien €50