Op 22 juli jongstleden is Gré van Aalderen op 89-jarige leeftijd overleden. Omdat er niemand was die me hierop attent maakte volgt pas nu een kort in memoriam.

Door Siemon Aikema 

Persoonlijk ken ik Gré niet zo goed, maar haar man Aaldert zo veel te beter. Hij was jarenlang actief op vele gebieden binnen Oranje Nassu. En ook nu is hij een regelmatige bezoeker van het sportpark. Ook Gré heeft veel voor de club betekend. Zo heeft ze jarenlang kantinediensten gedraaid. Ze was dus een bekend gezicht binnnen de Oranje Nassau-familie. Vooral de oudere leden zullen Gré goed gekend hebben. 

In januari van dit jaar kregen Aaldert en Gré het bericht, dat er bij haar kanker was geconstateerd in de lever en de altvleesklier. De doktoren konden toen niet zeggen hoelang Gré nog zou blijven leven. Aaldert vertelde vanmiddag, dat ze dankbaar waren, dat de verjaardag van Gré nog met de hele familie gevierd kon worden op 28 mei jongstleden.

Even zoekend op de site van Oranjre Nassau kwam ik er achter dat Aaldert en Gré afgelopen maart 66 jaar getrouwd waren. Voor Aaldert een moeilijke weg om, na al die jaren samen, alleen verder te moeten. We willen hem en zijn familie van harte condoleren met dit verlies. We wensen hen veel sterkte in de komende tijd.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor