Als U vanaf zaterdag 5 juni weer welkom bent in de kantine en op het terras van ON, zult U denken, maar daar kunnen maar een paar mensen zitten als de anderhalf meter gehandhaafd wordt. Maar laat U verrassen en kom even langs. Een groep dames is flink aan het klussen geweest en het blijkt dat er goede meubelmakers tussen zaten, die een aantal leuke tafels, stoelen en bankjes gefabriceerd hebben.

Door Bert Postma

Doordat het kunstgrasveld korter is dan het grasveld kwam er ruimte vrij, wat nu een leuke bestemming heeft gekregen. Het leuke hieraan is dat het allemaal met gebruikt materiaal gemaakt is. Zonder namen te noemen, hoop ik dat iedereen die een steentje of steen heeft bijgedragen, op een van de foto’s te zien is. Wat leuke details kunt U zelf ontdekken. Bijvoorbeeld de ene ploeg die de oude planken onder de tribune gaat slepen, maar een andere ploeg die ze er net zo hard weer onder uit haalt. Ach zo blijf je bezig. Bij de aanleg van een ringweg gaat er ook wel eens wat fout.

Niet op de foto’s ziet U de voorzitter van de Raad van Bestuur. Oud-speler, oud-trainer en nu trainer elders, maar nog zeer bevlogen ON'er. In goed overleg en met een kwinkslag onder de koffie met cake, werden de vorderingen besproken. Mannen, en vrouwen, wat jullie daar neergezet hebben is geweldig. Als ik jullie soms bezig zag met een halve tegel als moker, een zakmes als schroevendraaier geweldig. Ik heb geleerd dat een haakse slijper met een staal schijf, net zo goed stenen kan slijpen, (denk wel even om de ogen). Onze hoofdsponsor zal bij het zien van enkele foto’s kippenvel krijgen. Als producent van werkschoenen moet je wel met afschuw waarnemen, dat een ON'er op sandalen en geiten wollen sokken met zwaar materiaal bezig is. We hebben je voor je eigen veiligheid maar even onherkenbaar gemaakt. Nog even wat schuur- en beitswerk en dan de kussens erin. Het zal nog vaak gezellig en laat worden bij ON.

Tenslotte nog een fotoimpressie

Oh ja, het spreekt natuurlijk vanzelf dat alle rommel( peuken en doppen) door de vervuiler opgeruimd wordt. Je kunt het natuurlijk niet maken om de schoonmaak ploegen over en onder het meubilair door te laten kruipen om jullie meuk op te ruimen. Ik wens jullie veel mooi weer en fijne uren op het terras.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor