Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Eindelijk weer wat hoopvolle berichten. Nu de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames verder dalen, lijkt er weer hoop te zijn voor het voetbalseizoen 2021/2022. Ik denk, dat vele volgers blij zullen zijn met een licht aan het eind van de tunnel. Een tunnel, de langer bleek dan verwacht.

Door Siemon Aikema

Uiteraard hebben ze bij Oranje Nassau ook niet stil gezeten. Een viertal spelers is aan de selectie voor het volgend seizoen toegevoegd, waaronder de teruggekeerde Ruendel Martina. Eerder berichten we ook al dat Jelle Bouma, Rick Boyer en Caram Carneiro Alves komend seizoen voor onze club uitkomen. Een selectie met mogeijkheden lijkt me.

Inmiddels is het oefenprogramma ook vastgesteld. De eerste selectie speelt in aanloop naar het nieuwe seizoen in ieder geval een viertal oefenwedstrijden. Hieronder een overzicht. De aanvangstijden zijn nog niet bekend maar worden t.z.t. via dit kanaal gecommuniceerd.

zaterdag 14 augustus  Oranje Nassau - NEC Delfzijl  
zaterdag 21 augustus Be Quick 1887 Oranje Nassau  
dinsdag 24 augustus ACV Oranje Nassau  
zaterdag 28 augustus Oranje Nassau Velocitas 1897  

Verdien €50