Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Het komend seizoen speelt de 20-jarige Jelle Bouma voor Oranje Nassau in Groningen. De keeper met ‘Sterken-achtige’ kenmerken (hij meet 2.08 meter) komt over van ONR, de naamgenoot uit Roden, waar hij vanaf de jongste jeugd speelt. Hij heeft echter wel driemaal mooie ontwikkelstappen mogen maken bij de Regionale voetbaltrainingen van de KNVB.

Foto Jelle Bouma

Jelle is een geboren en getogen Rodernaar, maar woont sinds kort in de stad. Vanaf de jongste jeugd heeft hij de jeugdelftallen van ONR doorlopen, en nu gaat hij zijn ambities proberen waar te maken bij de Coendersborgbewoners. Coendersborg is overigens geen onbekend terrein voor Jelle. Hij is als keeperstrainer verbonden aan KeepersSchoolNoord en in dat verband geeft hij keeperstraining aan jeugdkeepers van de SJO Coendersborg (samenwerking tussen Oranje Nassau, Amicitia en Blauw Geel).

Jelle is 3e jaars student Built Environment aan de Hanzehogeschool met als major Ruimtelijke Ontwikkeling. Dat hij tevens voorzitter is van de studievereniging Hestia laat zien dat hij niet alleen op het voetbalveld ambities koestert.

Jelle verheugt zich enorm op zijn nieuwe uitdaging. Hij verwacht zich bij ON als keeper verder te kunnen ontwikkelen zodat hij op termijn de strijd kan aangaan met de huidige eerste keeper, Erwin Heidekamp. In de selectie van ON ontstond ruimte voor een keeper in verband met het aanstaande vertrek van Lars van der Sluis.

Verdien €50