Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Wat al een beetje in de lucht hing is nu met zekerheid te stellen: het mini-toernooi van ACV, Be Quick, Harkemase Boys, ONS Sneek, Sneek Wit Zwart en Oranje Nassau gaat definitief niet door.

Door Siemon Aikema

De KNVB heeft aangegeven, dat er geen seniorenvoetbal zal worden gehouden tot het nieuwe seizoen. Doordat de versoepelingen van de regels niet spoedig komen is het onmogelijk regionale wedstrijden te organiseren, zo laat de voetbalbond op hun site weten.

Volwassenen vanaf 27 jaar mogen in ieder geval tot 18 mei niet met de groep meetrainen. Zij mogen hooguit in viertallen trainen. Wanneer er wel weer met iedereen getraind mag worden, moet er door een club volgens de bond twee tot drie weken worden uitgetrokken om wedstrijdfit te worden. Dan zou er op zijn vroegst 5 juni gestart kunnen worden en dat is te laat. Daarnaast verwacht de KNVB niet dat de datum waarop volgens het eerdere openingsplan van het kabinet weer gespeeld mogen worden (7 juli) binnenkort naar voren wordt gehaald.

Dit alles zal waarschijnlijk betekenen, zeker gezien de start va het vakantieseizoen in Noord (10 juli),dat de teams van Oranje Nassau pas na de zomervakantie weer de wei in mogen. Het is helaas niet anders. We houden jullie zoveel mogelijk op de hoogte.

Via deze link het volledig verhaal van de KNVB

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor