Rick Boyer komt komend seizoen de selectie van Oranje Nassau versterken. Rick is een 21-jarige linkervleugelverdediger met veel voetballende kwaliteit en aanvallende impulsen. De linkspoot kan overigens ook goed uit de voeten als linker centrale verdediger of als (controlerende) middenvelder.

Dit seizoen speelt Rick bij onze naamgenoot uit Sneek, ONS, uitkomend in de Hoofdklasse zaterdag. Rick is op jonge leeftijd met voetballen begonnen in zijn woonplaats bij v.v. Appingedam. Daarna speelde hij enkele jaren in de jeugd van FC Groningen tot en met de C1. Via een jaartje NEC Delfzijl kwam hij vervolgens terecht bij stadgenoot Be Quick 1887 waar hij de hoogste jeugdelftallen doorliep en uiteindelijk een basisplaats veroverde in de hoofdmacht.

Rick op de foto hieronder rechts in actie voor zijn huidige club ONS studeert bedrijfskunde (2e jaars) aan de Hanzehogeschool in Groningen.

image002

Trainer Erwin Heerlijn is blij met de komst van Rick. ‘Rick is een jonge en talentvolle linkspoot met veel drive en voetballend vermogen. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij bij Be Quick en ONS al de nodige ervaring opgedaan op een mooi niveau. Hij kan op meerdere posities uit de voeten in de linkerzone en lijkt ook qua persoonlijkheid prima te passen bij de huidige spelersgroep. Wij hebben vertrouwen dat we met zijn komst extra kwaliteit hebben ingetankt.’ De ambitieuze Rick heeft heel veel zin aan zijn nieuwe avontuur. ‘ik wil graag met Oranje Nassau naar de Hoofdklasse promoveren’, zo vat hij die ambitie kernachtig samen.

Verdien €50