Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

De TC van Oranje Nassau heeft de afgelopen weken gesprekken gevoerd met alle selectiespelers over hun plannen voor het komend seizoen. De verheugende uitkomst van die gesprekken is dat vrijwel de gehele selectie heeft aangegeven ook volgend jaar zijn kunsten op sportpark Coendersborg te willen vertonen. Die uitkomst past heel goed in het uitgezette beleid om een vaste selectiekern gedurende meerdere jaren aan de club te binden zodat er een stabiele basis bestaat.

Ook de spelers die de zogenaamde back up squad vormen hebben aangegeven graag in die rol verder te willen. De back up squad bestaat uit een aantal voormalige selectiespelers die om uiteenlopende redenen (werk, studie) niet meer volledig lid van de selectie (kunnen) zijn maar nog wel fanatiek en met veel plezier meetrainen. Mocht de nood aan de man komen dan zijn ze direct inzetbaar. Vanwege het ontbreken van een tweede elftal op hoog prestatief niveau is de selectie vorig jaar getalsmatig wat ingekrompen; de back up squad maakt het ook mogelijk om toch grote trainingspartijen te kunnen spelen.

In de loop van het seizoen is Caram Carneira Alves voorlopig bij de selectie gevoegd. Deze 20-jarige student van Spaanse komaf doet zijn bachelor psychologie in Groningen. Hij heeft de gehele jeugdopleiding bij Werder Bremen doorlopen en speelde vorig jaar bij een collegeteam in de VS. Caram kan op meerdere posities in de verdediging en op het middenveld uit de voeten. Vanwege Corona heeft hij nog geen volledige groepstrainingen kunnen meedoen laat staan wedstrijden kunnen spelen. In de komende periode verwachten we zijn potentie nader te kunnen beoordelen.

De volgende spelers hebben aangegeven dat ze ook komend seizoen Oranje Nassau trouw blijven:

Keepers: Erwin Heidekamp

Verdedigers: Thijs Gerlofs, Paul Bergtop, Ard Veenhof, Walid Barhouss, Joshua Richardson, Sonson Lyklama

Middenvelders: Rhobin Brander, Dave Bosgraaf, Frederik Specken, Youri Schuur, David Voigt, Niels Stenekes, Caram Carneira Alves

Aanvallers: Thomas Careman, Dennis Molema, Tim Deelen, Fokko Kronemeijer, Rick Wiersma

Back up squad: Maurice Stoffijn (keeper); Ruud Grol, Kevin Brander, Ali Hussein Al Jaffar

Oranje Nassau verwacht binnenkort nog enkele versterkingen te kunnen presenteren. Josha Ottens is inmiddels bij Oranje Nassau vertrokken; hij speelt volgend seizoen voor Buitenpost.

Verdien €50