Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Vrijdag 29 januari 2021 is in de leeftijd van 75 jaar plotseling overleden ons lid van verdienste Sjamme Striesenou. Toen we zondag 31 januari jl. bericht kregen van het overlijden van Sjamme, kwam dat wel heel hard bij ons aan.

 

Sjamme Striesenou

Immers aan het begin van de vorige week zaten Henk de Jonge en Sjamme nog samen om de tafel. De bedoeling was namelijk dat Sjamme de taak van Henk zou overnemen bij het inzamelen van oud papier. Dat was dus ook het laatste contact tussen Oranje Nassau en Sjamme.

Sjamme was sinds 1 september 1992 lid van onze vereniging en heeft heel wat functies ingevuld. Lange tijd heeft hij bij onze toenmalige jeugdafdeling de functie van wedstrijdsecretaris voor zijn rekening genomen. Ook was hij actief als scheidsrechter bij wedstrijden van zowel de jeugd als die van de senioren.
En tig jaren was hij ook de vaste assistent-scheidsrechter bij het 2e team van onze mannen. Daarnaast heeft hij ook gedurende een aantal seizoenen deel uitgemaakt van de schoonmaakploeg. En tot zijn echtgenote een paar jaar geleden ernstig ziek werd en op 29 juli 2019 daaraan is overleden, was Sjamme op de zaterdagen ook nog inzetbaar als functionaris van dienst.
Een man dus op wie je bijna nooit tevergeefs een beroep deed als er binnen de vereniging werk aan de winkel was. Dat hij daarvoor werd onderscheiden met de titel ‘lid van verdienste’ is dan ook zeker dik verdiend.

Wij kijken in dankbaarheid terug op het werk wat Sjamme heeft gedaan voor onze vereniging en wensen de familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Namens het bestuur en leden van de cvv Oranje Nassau 1918,
Jan Niko de Boer.

Aanvullende mededelingen:

- Sjamme is opgebaard in het uitvaartcentrum Boerhaavelaan, Boerhaavelaan 19 te Groningen. U kunt afscheid van hem nemen op woensdag 3 februari van 18.30-19.30 uur.

- De begrafenis zal in besloten kring plaatsvinden.

- Correspondentieadres: Rijksweg 32, 9422 CC Smilde

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor