Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Vanwege de beperkende maatregelen rond de corona-uitbraak liggen de voetbalcompetities voor het amateurvoetbal nog steeds stil. Mocht er door de KNVB besloten worden om de competities niet meer te hervatten dan is een regionale mini-competitie een mooi alternatief. In Drenthe, Friesland en Groningen hebben zes voetbalclubs de handen ineengeslagen om het met elkaar op deze manier toch mogelijk te maken voetbalwedstrijden te spelen.

De clubs die meedoen aan deze competitie zijn ACV, Be Quick 1887, Harkemase Boys, ONS Sneek, Sneek Wit Zwart en Oranje Nassau. De inzet is om een volledige competitie te spelen. Mocht dit niet lukken dan is een halve competitie het alternatief. Uiteraard kan deze competitie alleen gespeeld worden als de coronamaatregelen dit toe laten.

Speeldata
Als er een hele competitie gespeeld kan worden dan gaat het om onderstaande speeldata. Deze data zijn uiteraard onder voorbehoud van de versoepeling van de coronamaatregelen. Mocht het niet mogelijk zijn een hele competitie te spelen dan is een halve competitie het alternatief.

Ronde 1: Zaterdag 24 april 2021
Ronde 2: Zaterdag 1 mei 2021
Ronde 3: Zaterdag 8 mei 2021
Ronde 4: Zaterdag 15 mei 2021
Ronde 5: Zaterdag 22 mei 2021
Ronde 6: Dinsdag 25 mei 2021
Ronde 7: Zaterdag 29 mei 2021
Ronde 8: Zaterdag 5 juni 2021
Ronde 9: Dinsdag 8 juni 2021
Ronde 10: Zaterdag 12 juni 2021

Voorlopig programma voor Oranje Nassau:

zaterdag 24 april Be Quick 1887   -   Oranje Nassau
zaterdag 1 mei Oranje Nassau   -   Harkemase Boys
zaterdag 8 mei ONS Sneek   - Oranje Nassau
zaterdag 15 mei Oranje Nassau   - Sneek Wit Zwart
zaterdag 22 mei Oranje Nassau   - Be Quick 1887
dinsdag 25 mei ACV   - Oranje Nassau
zaterdag 29 mei Oranje Nassau   - ONS Sneek
zaterdag 5 juni Harkemase Boys   - Oranje Nassau
dinsdag 8 juni Oranje Nassau   - ACV
zaterdag 12 juni Sneek Wit Zwart   - Oranje Nassau

 

De wedstrijden beginnen op zaterdag om 14:30 uur en op dinsdag om 20.00 uur. Clubs kunnen in onderling overleg het aanvangstijdstip aanpassen. Op de twee dinsdagen is in het voorlopige wedstrijdschema rekening worden gehouden met de reistijd. Deze zal zo kort mogelijk worden gehouden.

We hopen dat er bij de wedstrijden publiek aanwezig kan zijn. Dit is afhankelijk van de coronamaatregelen zoals die door de Rijksoverheid, gemeente en veiligheidsregio zijn vastgesteld.

 

 

 

Verdien €50