Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Eindelijk een mooie strakke blauwe vrieslucht in plaats van hoge temperaturen, regen en wind. In deze periode van berusting, puzzelen, TV kijken en veel lezen even weer de frisse lucht opzoeken en een paar plaatjes schieten. 

Door Bert Postma

Het eerste waar je dan aan denkt is sportpark Coendersborg.Daar is altijd wel wat te beleven. En ja hoor, toen ik daar rond twee uur arriveerde was er net een werkoverleg bezig door de zaterdag klusgroep. Gezien de kou kon er niet te lang buiten geklust worden en bleef het bij wielen monteren onder een paar nieuwe doelen. Deze wielen zijn bedoeld voor het verplaatsen van de doelen zonder dat het veld er door beschadigd wordt. Het is dan ook de bedoeling dat de laatste gebruikers op een dag deze doelen verrijden naar de daarvoor bestemde ruimtes. Na dit klusje werd er koffie gedronken en mocht ik weer vertrekken.

Op de terugweg schoot me te binnen dat er aan de Vondellaan een blijde gebeurtenis had plaats gevonden. Onze oud speler Geti Derguti was vader geworden van een dochter. Als een echte shownieuws-fotograaf heb ik even de voorgevel van zijn behuizing onder vuur genomen en doe U kond van dit mooie nieuws. Vanuit ON de felicitaties en veel geluk voor het jonge paar en dochter.

Hier vind je de foto's

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor