Nadat in november het contract van hoofdtrainer Erwin Heerlijn werd verlengd is het nu tijd voor nieuws over de rest van de Technische Staf. Daarmee zijn in de afgelopen weken gesprekken gevoerd, en dat heeft geleid tot de volgende uitkomsten:

2020 08 13 selectie 20 21 018
Met keeperstrainer Peter van der Sluis (48 jaar) is overeenstemming bereikt over een langer verblijf bij Oranje Nassau. Peter    heeft zich in zijn eerste jaar bij de club gemanifesteerd als een enthousiaste en fanatieke keeperstrainer. Daarnaast pakt hij zijn bredere rol in de technische staf. TC en hoofdtrainer zijn zeer tevreden over zijn functioneren en de samenwerking. Datzelfde geldt voor de keepers die hij onder zijn hoede heeft. Ook Peter zelf is blij met de verlenging van zijn overeenkomst   en hoopt net als iedereen op snelle verruiming van de trainings- en wedstrijdmogelijkheden. Behalve als keeperstrainer bij   Oranje Nassau blijft hij ook verbonden aan keepersschool ‘Keeping the Zero’ in Groningen.
  

2020 08 13 selectie 20 21 016
Assistent-trainer Sven de Haan heeft besloten zijn overeenkomst met Oranje Nassau na het lopende seizoen niet te verlengen. Hoewel de samenwerking van beide kanten uitermate goed beviel geldt voor Sven een andere afweging dan voor Peter. Immers, Sven had ervoor gekozen (als voormalig hoofdtrainer) om een jaar in zichzelf te investeren als assistent op het hogere niveau van de Eerste klasse. Dat beantwoordt, ondanks de bizarre en uitdagende omstandigheden, volledig aan het doel en maakte de afweging uiteindelijk toch weer lastig, cq de verleiding interessant om er nog een jaar aan vast te knopen. Maar, in de woorden van Sven zelf: ‘let’s stick to the plan!’. De jonge oefenmeester (30 jaar) heeft de ambitie om de opleiding UEFA-A te gaan doen en kiest ervoor om dat te combineren met het hoofdtrainerschap. Uiteraard speelt dan ook het verschil in honorering tussen een rol als hoofdtrainer of als assistent daarbij een rol. Sven: ‘Die opleiding UEFA-A kost een flinke duit, dus daar moet ik ook rekening mee houden.’ Kortom, wij hebben begrip voor de afweging van Sven en wensen hem veel succes in het vinden van een mooie club. Wij bevelen hem van harte aan!

Bij Oranje Nassau ontstaat dus een vacature voor assistent-trainer. Kandidaten die zin hebben in de samenwerking met een talentvolle en ambitieuze spelersgroep onder leiding van een inspirerende hoofdtrainer kunnen zich melden bij Johan Lindemulder, voorzitter Technische Commissie op (06)51301603. Uiteraard staat het hen ook vrij eerst informatief Erwin Heerlijn zelf te contacten.

Verdien €50