Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Oranje Nassau heeft deze week overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Erwin Heerlijn over de verlenging van diens contract met een jaar.

Erwin Heerlijn

De 35-jarige Heerlijn, momenteel woonachtig in Haren, gaat daarmee het vierde seizoen in bij de club uit Coendersborg. Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en zien ernaar uit om dit verder uit te bouwen. De club is uitermate content met de wijze waarop Heerlijn leiding geeft aan zijn staf, de omgang met de ambitieuze spelersgroep en de inspirerende en gevarieerde trainingen. Mede door de situatie rond Corona, waardoor het vervolg van het lopende seizoen allerminst duidelijk is en ook het vorige seizoen deels in het water viel, bestaat wederzijds het gevoel dat de klus nog niet af is. Dat maakt de bestendiging van de samenwerking min of meer vanzelfsprekend.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor