Het is niet alleen nuttig voor je eigen botten en spieren, ook de vereniging is er bij gebaat dat je af en toe (sommigen regelmatig) even achter de geraniums vandaan komt. Het boek is uit, de krant gelezen en het puzzeltje gelegd.

Door Bert Postma

Dacht je net van : "Wat zal ik nu eens weer doen?" De afwas is immers ook al klaar en er is al voor de derde keer stof gezogen deze week. En even onder het regime van moeder de vrouw uit is ook wel eens lekker. Even fijn weer mannen onder elkaar. Bakkie koffie, even bijkletsen en dan door locatiemanager aan het werk gezet worden. Er is altijd wat te doen. Je bepaalt je eigen tempo, hoewel de chef er wel op toe ziet.

Maar als je naar de foto’s kijkt, hij loopt zelf voorop. Het is niet alleen gezond, het is ook gezellig en je hoort ook nog eens iets over je cluppie. Als er dan straks misschien weer wedstrijden zijn zonder publiek, voelt het ook veel fijner als je dan in een oranje hesje, beveiliger of verkeersregelaar mag zijn en onze mannen weer ziet strijden voor de punten. Er zijn weken dat het groepje wat je op de foto’s ziet, er bijna dagelijks is. Dat hoeft ook weer niet (wel geweldig trouwens), maar besef wel dat al deze mannen 75+ zijn. Oh, ja, er is vaak cake bij de koffie. Meestal geregeld door good old Bert Vos.

Wil je graag wat meer weten, kom eens langs, 9.45 uur koffietijd. Alle werkzaamheden worden Corona proof verricht. En voor onze natuurliefhebbers, je weet niet half hoeveel reptielen en insecten er onder een vochtige houtstapel wonen. Er is door de harde werkers voor plaatsvervangende woonruimte gezorgd. Er is geen ballotage commissie. Er is geen selectie op afkomst, geloof, sekse of haarkleur. Je bent dus gewoon welkom!

 

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor