Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Amateurverenigingen hebben het moeilijk. Wedstrijden zijn afgelast, de kantines zijn gesloten. De inkomsten zijn dus sterk gedaald. Het FC Groningen Amateurconvenant reikt samen met Clubplan Nederland de aangesloten vereningen, waaronder Oranje Nassau, de hand en komt in actie.

De kantine is met de voetbalvelden de belangrijkste plaats bij amateurverenigingen.Het zorgt voor sociale contacten, gezelligheid en het pure clubgevoel bij de leden. En het zorgt voor broodnodige inkomsten voor de club. Na de wedstrijden en trainigen worden tal van rondjes gegeven en dat kan nog steeds!

Helaas zijn de sportkantines de laatste weken gesloten gesloten en lijken de coronamaatregelen nog een tijdje van kracht te blijven. Iedereen mist het lachten met vrienden, het nabespreken van de wedstrijd of het opscheppen over die wereldgoal tijdens de training. Maar de clubs missen de leden en supporters in de kantine misschien nog wel het meest en hebben het financieel zwaar.

Daarom komt het FC Groningen Amateurconvenant in actie. Via de website www.rondjevoorjeclub.nl  kunnen supporters, leden en liefhebbers van het amateurvoetbal rondjes geven. Niet aan teamgenoten deze keer, maar aan je club. Een donatie aan cvv Oranje Nassau.

Je krijgt er deze keer geen drankje voor terug, maar steunt je eigen vereniging enorm en helpt jouw club financieel door deze zware periode. Een rondje kost €20,- al is het ook mogelijk om halve rondjes, kwart rondjes of meerdere rondjes tegekijk te geven. De donaties gaan naar de clubkas van Oranje Nassau.

De actie loopt tot het einde van dit kalenderjaar. Via  deze link kun je rechtstreeks een rondje geven aan Oranje Nassau. Kom dus vlug naar de virtuele kantine en geef een rondje voor de club. Het is toevallig net jouw beurt voor een rondje.

 

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor