Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Even hebben we kunnen genieten van de sport waar we allemaal zo veel van houden. Na een paar speelronden in de competities moeten we echter constateren dat we weer op achterstand zijn gekomen in de wedstrijd tegen het coronavirus. De competities zijn per direct stilgelegd, ook de trainingen voor de senioren mogen niet meer op de reguliere manier plaatsvinden.

In de manier waarop de KNVB communiceert over de (on)mogelijkheden met betrekking tot het voetbal, merken wij dat zij er veel waarde aan hechten dat wij onze sport toch uit kunnen blijven oefenen. Volgens de officiële berichtgeving van de KNVB blijft het voor seniorenelftallen mogelijk om te trainen, zij het in groepen van maximaal 4 personen (exclusief de trainer/trainster).

Als bestuur van Oranje Nassau delen wij grotendeels het gedachtengoed van de KNVB. Ook wij vinden het belangrijk dat iedereen, waar mogelijk, kan blijven voetballen. Aan de trainers/leiders is daarom reeds kenbaar gemaakt dat wij de adviezen van de KNVB volgen en toestaan dat er in groepen van maximaal 4 personen getraind wordt. Wij hebben hierbij wel nadrukkelijk aangegeven dat er van een ieder verwacht wordt dat de coronaregels strikt nageleefd worden tijdens de trainingen.

Hieronder staat een opsomming van de regels voor de trainingen vanaf de ingang van de nieuwe maatregelen zoals aangekondigd op 13 oktober.

  • De inhoud van de training mag uitsluitend toegespitst zijn op individuele oefeningen, waarbij te allen tijde de afstand van 1,5 meter afstand tussen elkaar gewaarborgd blijft;
  • Er dient getraind te worden met vaste groepen van maximaal 4 personen;
  • Toegang tot het sportpark wordt uitsluitend verleend voor de trainingen. Dit betekent dat iedereen in trainingskleding aankomt en het sportpark direct verlaat zodra de training is afgelopen;
  • Overlap in de aankomst en het vertrek van de trainingsgroepen moet veremeden worden;
  • Er is geen publiek toegestaan bij de trainingen.

We hopen dat we met de nieuwe maatregelen snel weer op voorsprong kunnen komen in de wedstrijd tegen het coronavirus.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor