´╗┐´╗┐Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Toen directeur Alex Beuker van SIXTON, Safety Shoes de bestuurskamer van Oranje Nassau betrad, was daar een select gezelschap aanwezig, dat met verwachtingsvolle blik naar de doos onder zijn arm keek. Alex, in hart en nieren ON-er en plaatselijk ondernemer in de werkkleding branche is hoofdsponsor van onze voetbalclub.

Door Bert Postma

Alex heeft als motto, leuk voetbal, een goede sfeer en gezelligheid is voor mij belangrijker dan prestaties, maar ik wil graag winnen. Een sponsor dus die de zaken niet op scherp zet en zich niet bemoeit met trainers en T.C. Op het persoonlijke vlak echter is voor hem een goede band en verstandhouding van grote betekenis.

Toen hij de doos uitgepakt had en de inhoud op de tafels had uitgesteld, was de verwondering en de waardering groot. Een prachtig thuis- en uittenue met alle bijbehorende zaken werd tentoongespreid. Ook voor de keepers was er een schitterende outfit in het zwart en rood. De spelers Rhobin Brander en Dennis Molema konden niet wachten om even met een trotse en stralende sponsor even te showen. Alex Beuker, we weten hoe bescheiden je bent, maar hier mag wel even een veer gestoken worden. Complimenten, het ziet er fantastisch uit en de mannen kunnen niet wachten om morgen in dit fraaie tenue de punten te pakken in Burgum. Het zal een stimulans zijn voor nog betere prestaties. Dank. Wij als Oranje Nassau hopen dat U als publiek dit mooie geheel ook zo spoedig mogelijk langs de lijn mag bewonderen.

Hier nog de foto's