Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

De nieuwe coronamaatregelen die het kabinet afgelopen maandag bekend maakte, raken de voetbalclubs hard. Naast het feit dat de kantine in ieder geval voor de komende drie weken dicht blijft, zijn ook geen supporters meer welkom bij amateurwedstrijden.


Bovenop de maatregelen die de overheid heeft aangekondigd, hebben wij besloten om ook de kleedruimtes vanaf maandag 5 oktober gesloten te houden, in ieder geval zo lang de huidige coronamaatregelen van kracht zijn. De komende week zal duidelijk worden hoe de corona-
uitbraak zich in Nederland zal ontwikkelen.

Voor meer informatie over de corona-regels op sportvelden verwijzen wij jullie tot slot graag nog naar de volgende pagina op de website van de KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

Namens het bestuur van Oranje Nassau,
Jaap Helmus, secretaris

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor