Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Vanmiddag speelde Oranje Nassau haar tweede competitiewedstrijd tegen Broekster Boys. In een volgens Patrick Zwart boeiende wedstrijd was de stand na 90 minuten 2-2.

Thomas Careman zette Oranje Nassau op voorsprong door een door scheidsrechter Tyler toegekende strafschop binnen te schiten. Dat was ook de ruststand in deze wedstrijd. Na rust maakte Jos Regnerus de gelijkmaker. Met nog een halfuur te spelen zette Hendrik Bouma de thuisclub op voorsprong. Een kwartier voor tijd kopte Thomas Careman een voorzet van Fokko Kronemeijer binnen. Daar bleef het bij ondanks een hectische slotfase met kansen voor beide ploegen.

Na twee wedstrijden vinden we Oranje Nassau op een gedeelde tweede plaats. De ranglijst is echter wel vertekend, doordat vier ploegen nog maar één wedstrijd hebben gespeeld. Volgende week zaterdag de volgende wedstrijd van Oranje Nassau thuis tegen Winsum.

Verslaggever Bert Posma was vanmiddag niet aanwezig, daarom geen foto's en geen uitgebreid verslag.

Verdien €50