´╗┐´╗┐Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Dinsdag 29 september speelt Oranje Nassau 1 een oefenwedstrijd tegen hoofdklasser Be Quick 1887. Het is de tweede oefenwedstrijd dit seizoen tegen deze tegenstander.

Door Siemon Aikema

Op 15 augustus won de ploeg van trainer Steven Wuestenenk met 2-1 van de brigade van Erwin Heerlijn. Ex-Bequicker Tim Deelen maakte de goal namens Oranje Nassau. Be Quick won tot nu toe zijn beide competitiewedstrijden. Afgelopen zondag werd het duel tegen Longa '30 wegens corona afgelast.

Grote vraag is of er deze keer een verrassing in het vat zit. We gaan het zien dinsdagavond vanaf 20.00 uur op sportpark Coendersborg.