Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

De voorlopig laatste in de rij, die we voorstellen aan de volgers is Anne-Marit Renkema. Anne-Marit is dit jaar vanuit haar opleiding door MCZ geplaatst bij Oranje Nassau als verzorgster van het eerste elftal. Ze is 19 jaar woont in Niebert en studeert fysiotherapie in Groningen.

2020 08 13 selectie 20 21 030 1

Door Siemon Aikema

Anne-Marit eerst even de vraag of je zelf ook actief aan het sporten bent, en zo ja welke sport die je?
Zelf doe ik aan voltige, dat is acrobatiek op een galopperend paard. Dit doe ik zowel in teamverband als solo. Helaas ligt dit jaar het seizoen stil. Maar vorig jaar ben ik zowel met het team als in duo-verband 2e geworden op het Nederlands kampioenschap.

Zijn er clubs waar je eerder hebt gewerkt/ gesport?

Voltige doe ik bij VV de Ravenruiters. Oranje Nassau is de eerste club waar ik voor werk.

Waarom heb je gekozen voor voetbal/ Oranje Nassau?

Zelf heb ik niet echt iets met voetbal. Ik ben door MCZ bij Oranje Nassau ingedeeld.

Kun je aangeven wat je eerste indruk is van de club/ de trainer, hoewel het voor jou dus niet direct een keuze was?

De groep is erg leuk en gezellig. Al direct vanaf de eerste keer dat ik aanwezig was werd ik meegenomen in de groep. Doordat de jongens al langer bij elkaar zijn is er een hechte band ontstaan, wat de algemene sfeer alleen maar mooier maakt. Erwin is naar mijn idee een goede trainer. Je ziet dat hij passie heeft voor de sport, waardoor zijn manier van trainen alleen maar versterkt wordt. Ook kan je voor de training ook vaak een leuk praatje met hem maken. Daardoor voel je je als nieuweling direct betrokken.

Wat verwacht je voor dit seizoen?

Ik hoop dat het een gezellig seizoen wordt met weinig blessures. Ook zou het natuurlijk leuk zijn als we iets kunnen winnen, maar dat is voor mij bijzaak.

Wil je nog meer kwijt aan de volgers van ON?

Als niet-voetballer hoop ik wat meer kennis te krijgen over de sport. Verder kijk ik erg uit naar het komende seizoen bij jullie op de club.

Anne-Marit dank voor je tijd. Ik hoop dat je met veel plezier mag blijven werken bij de club. En natuurlijk hoop ook ik dat je weinig te maken krijgt met (langdurige) blessures.