Aan het begin van het seizoen zijn de nieuwelingen bij de technische staf en de spelers via de website aan de volgers van Oranje Nassau voorgesteld. Ook was er een nadere kennismaking met twee slectiespelers, die a ee ytijd meelopen bij ON. Rest nog de beide verzorgers. Vandaag maken we kennis met de eerste.

2020 08 15 ON Be Quick 003

Door Siemon Aikema

Caspar Abadomis is één van die verzorgers, die zijn toegevoegd aan de selectie van Oranje Nassau. Hij is 19 jaar oud (of jong) en is geboren en getogen in de stad Groningen. Door middel van een aantal vragen maken we nader kennis met hem.

Caspar doe je naast verzorger bij Oranje Nassau ook nog andere dingen?

Ik werk naast mijn taken als verzorger ook bij de jumbo als vulploegleider. Ook studeer ik nog. Ik doe de opleiding tot fysiotherapeut. Dat is lekker druk maar gelukkig hou ik ervan om lekker bezig te zijn!

Heb je zelf ook nog gesport En doe je er nu nog iets aan?

Ik heb zelf lang gevoetbald alleen ben ik gestopt door blessures. Ik hou mezelf nu fit door naar de sportschool te gaan en hard te lopen.

Bij welke club heb je gevoetbald/gewerkt?

Ik speelde van de F’jes tot de B’tjes bij FC Lewenborg. Vorig jaar ben ik verzorger geweest bij de jeugdopleiding van FC Groningen.

Waarom kom je naar Oranje Nassau?

Ik heb voor Oranje Nassau gekozen omdat ik bij FC Groningen niet een eigen team had om te begeleiden. Daarnaast heb ik bij Oranje Nassau meer eigen verantwoordelijkheid Ik denk dat ik me daardoor beter kan ontwikkelen.

Wat zijn jouw eigen verwachtingen voor dit seizoen?

Ik verwacht dat ik veel kan leren. Ook denk ik hier een gezellige tijd te hebben. En tenslotte hoop ik veel wedstrijden te winnen met het team!

Caspar bedankt voor je tijd. Ik wens jou een fijn seizoen bij Oranje Nassau. Ik hoop, dat je het niet te druk krijgt met (langdurige) blessures.

Verdien €50