Komende zaterdag oefent Oranje Nassau voor de derde en laatste keer in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tegenstander is derde divisionist ACV. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

ACV is vaak een tegenstander in de oefenperiode. Oranje Nassau is meestal niet zo succesvol tegen de mannen uit de Drentse hoofdstad. Beide ploegen kwamen voor het laatst op Coendersborg tegen elkaar uit in het seizoen 16/17. Tijdens een geslaagde KIKA-dag eindigde de wedstrijd in een 0-1 overwinning voor de mannen van Fred de Boer. Die uitslag was niet echt verdiend, want Oranje Nassau kreeg de meeste kansen.

Vorig seizoen oefende ON twee keer in Assen tegen ACV. Beide wedstrijden eindigden in een forse nederlaag (5-0 en 6-1).. Een seizoen eerder eindigde de wedstrijd in Assen in een 3-2 overwinning voor de Blauwhemden.

Na de muttige oefenduels tegen Hoogezand en Be Quick 1897 opnieuw een sterke tegenstander voor de selectie van Heerlijn. In de selectie van ACV twee ex- ON'ers, Marco van der Heide en Ezra Schrijvers. Laatsgeboemde geeft voor zover wij kunnen nagaan overigens nog niet gespeeld. Ook zaterdag dag geldt, dat bezoekers geacht worden de RIVM- maatregelen in acht te nemen. 

Verdien €50