Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Eerste klasser Oranje Nassau gaf goed tegengas op haar splinternieuwe kunstgras veld aan hoofdklasser Be Quick. Ondanks de kleine 1-2 nederlaag waren de ON trainers tevreden over het vertoonde spel. ON speelde op een iets andere wijze dan normaal en dat was even wennen.

Door Bert Postma

De 150 toeschouwers beleefden een leuke wedstrijd en zagen Be Quick in de 28e minuut Daniël Teune een vrije trap schitterend in de kruising schieten. Doelman Lars van der Sluis zat er heel dicht bij en kon de bal nog licht beroeren. 0 – 1. Ongeveer 10 minuten later was het de beurt aan oud Be Quicker Tim Deelen om de eerste ON goal op het nieuwe veld op zijn naam te zetten. 1 – 1. Na een vlot lopende aanval kon hij beheerst afronden en zijn belofte waarmaken.

Na de nodige wissels in de rust had in de 70e minuut Geert Jan Liewes het genoegen om Be Quick aan de winnende 1 – 2 te helpen. Nadat Lars v.d. Sluis een hard schot van van der Kooi nog had kunnen keren was het Geert Jan Liewes die simpel in kon koppen.

Ondanks de twee kleine nederlagen is men bij ON tevreden en gaan de Oranjehemden het a.s. zaterdag opnieuw proberen tegen ACV. Wederom een geduchte tegenstander die we om half drie op Coendersborg ontvangen. Van het arbitrale trio van j.l. dinsdag in Hoogezand was assistent Maick Adam vervangen door Jack Li. Zaterdag zal de scheidsrechter Hans Beenker zijn en er een nieuwe assistent optreden.

Tot slot nog enige foto's

Verdien €50