Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

De trainers Roland Beuving van Hoogezand en Erwin Heerlijn van Oranje Nassau konden tevreden zijn over het eerste oefenpotje van het nieuwe seizoen. Ondanks de hoge temperaturen werd er in een heel behoorlijk tempo gespeeld. Dat uiteindelijk de winst door Hoogezand in de slotminuut gescoord werd deed bij ON de tanden knarsen, maar was van minder belang.

Foto’s en tekst door Bert Postma.

Dat Dennis Molema van ON reeds na een aantal minuten een ding voor het hele seizoen geregeld heeft is voor hem mooi, maar de competitie jammer. Het mooiste doelpunt van het seizoen staat nu al op zijn naam. Hij zag, ver op eigen helft, de doelman van Hoogezand te ver voor zijn doel staan, mikte nauwkeurig en scoorde. De keeper kon met zijn vingertoppen niet anders dan de bal steviger tegen het net drukken. 0 – 1.

Dat er pittig geoefend werd bleek uit het opstootje dat op het middenveld plaats vond, maar door arbiter Martin Wever vakkundig in de kiem werd gesmoord. Wever die zo veelvuldig met zijn assistenten Maick Adam en Hans Beenker elektronisch in contact stond, dat na 90 minuten de batterijen bijna leeg moeten zijn geweest. Mee door de vele wissels die de trainer toepasten en zo de gehele selecties, waar niet geblesseerd, hun speeltijd gaf. Na een half uur kopte Heine Uildriks Hoogezand fraai naar 1 – 1. Onhoudbaar voor doelman Erwin Heidekamp.

Oranje Nassau bij vlagen heerlijk combinerend op het kunstgras kwam na zo’n geweldige combinatie door aanvoerder Rhobin Brander op 1 – 2. Hoogezand bij corners en vrije trappen gevaarlijk voor het ON doel, kon weer op gelijke hoogte komen door weer een fraaie kop goal. Deze keer door Justin Slor. Ook doelman Lars van der Sluis moest passen. Dat Hoogezand in de slotminuut door weer Slor nog de winst pakte, verdient het nieuwe spreekwoord: Sommige ezels stoten zich vaker dan een keer aan dezelfde steen. Ik kan mij herinneren dat het in eerdere oefen en bekerwedstrijden vaker is gebeurd. Volgende keer beter maar. A.s. zaterdag ON-Be Quick op sportpark Coendersborg. 15.00 uur.

Hier nog enkele foto's

Verdien €50