´╗┐´╗┐Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Graag aandacht voor het volgende bericht! Dinsdagavond 11 augustus 2020 speelt Oranje Nassau 1 om 20.00 uur zijn eerste oefenwedstrijd uit in en tegen Hoogezand 1. Uiteraard is iedereen welkom in Hoogezand. Maar.......

De v.v. Hoogezand wil vanwege het COVID-19 van tevoren een opgave van die eventueel aanwezige supporters van Oranje Nassau. Als je deze wedstrijd dus wilt bijwonen, kan dit alleen maar als je je daarvoor opgeeft. Je kunt je tot maandag 10 augustus 20.00 uur via whatsapp aanmelden bij teammanager Jacob van Aperloo. Je moet in dat bericht je naam en telefoonnummer vermelden. Verder moet je ook verklaren dat je geen klachten hebt  en dat je de aanwijzingen van Hoogezand t.a.v. de coronamaatregelen opvolgt.

Voor alle duidelijkheid, de wedstrijd tegen Hoogezand begint om 20.00 uur.