´╗┐´╗┐Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Trainer Erwin Heerlijn start vanavond met de assistenten Sven de Haan en Peter van der Sluis het tweede deel van de voorbereiding op de start van de competitie. Voorlopig wordt er iedere maandag-, dinsdag- en donderdagavond getraind op sportpark Coendersborg

Door Siemon Aikema

De selectie van Oranje Nassau bestaat vooral uit spelers, die vorig seizoen ook al voor de club uitkwamen. In feite is Tim Deelen de enige nieuweling. Daarnaast komen Thomas Careman en Ard Veenhof ook weer bij de selectie. Naast trainingen worden er ook oefenwedstrijden gespeeld. Tot aan de start van de beketrcompetitie worden er drie oefenwedstrijden gespeeld. Dinsdagavond 11 augustus is Hoogezand de eerste tegenstander. Dit betref een uitwedstrijdt. Daarna volgen op zaterdag 15 en 22 augustus respectievelijk Be Quick 1887 en ACV. De laatste twee oefenwedstrijden zijn op Coendersborg. Houd voor de juiste aanvangstijden de site van ON in de gaten.

Op zaterdag 29 augustis speelt ON voor de beker thuis tegen Veendam 1894. Zaterdag 5 september is er in Assen een bekerwedstrijd tegen LTC. De poulefase van de beker wordt op 12 september afgesloten met de wedstrijd tegen stadgenoot SC Stadspark. Een week later begint dan de competitie.