´╗┐´╗┐Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Sinds mijn artikelen van “gras naar kunstgras” is het een item geworden en reageren meerdere verenigingen. Leuk toch.

Door Bert Postma

De vv Loppersum claimt in een artikel de Rolls-Royce onder de kunstgrasvelden te hebben aangelegd. Een vergelijking met welles waar een zeer degelijke maar ook trage en een beetje lompe auto. Mogelijk is hier door de aannemer voor gekozen om in het aardbevings gebied niet voor problemen komen te staan. Bij Oranje Nassau wil ik het veld kwalificeren als een Lamborghini. Een zeer fraai design, lef en een zeer hoge snelheid. Ingrediënten die fraai voetbal mogelijk maken. PKC heeft dezelfde bouwers, dus zal het niveau van ON gehaald kunnen worden. Jammer dat een andere topper uit 1E zaterdag achter blijft, wat betreft het veld. De gemeente Westerkwartier had wat guller richting Pelikaan S moeten zijn en deze mooie club ook een fatsoenlijke mat aan kunnen bieden. Hoewel, het miljonairs- dorp had met een spectaculaire actie ook zelf een mini stadion met mooie mat en tribune aan kunnen leggen. Volgend seizoen Wim en Hans voor in de hoofdklasse?

Alle gekheid op een stokje, aan Henk de Jonge, voormalig lijnentrekker, de eer om de middenstip in het nieuwe veld in te lijmen op het hoofdveld van Oranje. De groene korrel er in en het veld is klaar. Loppersum dacht met de groene korrel een landelijke primeur te hebben, maar ON heeft het al een paar jaar op een bij veld en Be Quick was denk ik de eerste.

Nog een link naar foto's

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor