Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

De KNVB heeft de indeling van het bekertoernooi vastgesteld. Ook het wedstrijdprogramma is inmiddels bekend. 

 Door Siemon Aikema

Dit jaar zijn stadgenoot SC Stadspark, LTC en Veendam 1894 de tegenstanders. De wedstrijden van Oranje Nassau worden op de zaterdag 29 augustus en 5 en 12 september gespeeld. 

Volgens ons is zondageersteklasser Stadspark, dat 6 jaar geleden ontstond uit een fusie tussen Gronitas en de Vogels, voor het eerst in de geschiedenis de tegenstander van Oranje Nassau. Zondagtweedeklasser Veendam 1894 was vorig seizoen ook de tegenstander in de poulefase. LTC Assen speelt in de tweede klasse zaterdag. Deze lub kent een langere geschiedenis met onze club. Zo speelden ze regelmatig in de competitie tegen elkaar. De laatste officiële ontmoeting tussen beide clubs was twee seizoenen terug. Oranje Nassau schakelde LTC uit in de vierde ronde. Het werd toen 3-1 voor de thuisclub.

Hieronder het programma in het bekertoernooi

zaterdag 29 ugustus 17.00 uur Oranje Nassau - Veendam 1892
zaterdag 5 september 14.30 uur LTC- Oranje Nassau
zaterdag 12 september     16.30 uur     Oranje Nassau - SC Stadspark

Verdien €50