´╗┐´╗┐Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Doordat de regering de maatregelen rond het coronavirus verder heeft versoepeld, mag er vanaf 1 juli a.s. weer gevoetbald worden. Ook de trainingen op afstand zijn dan verleden tijd.

Door Siemon Aikema

Toch zal de eerste oefenwedstrijd van Oranje Nassau nog wel even op zich laten wachten. Komende zaterdag 4 juli wordt namelijk het eerste deel van de voorbereiding afgesloten. Maandag 3 augustus start het tweede deel. In dat deel zijn drie oefenduels gepland. Alle oefenwedstrijden worden op Coendersborg gespeeld.

Op dinsdagavond 11 augustus is er voor het eerst gelegenheid om de nieuwkomers Thomas Careman, Tim Deelen en Ard Veenhof in actie te zien. VV Hoogezand is die avond de tegenstander.
Zaterdag 15 augustus is de tweede oefenwedstrijd Traditioneel is ook dit jaar weer Be Quick 1887 een tegenstander in de oefenfase.
Ook oefenwedstrijden tegen ACV horen langzamerhand in de traditie van de voorbereiding. De Assenaren komen als laatste oefentegenstander op zaterdag 22 augustus naar Coendersborg. Een terugkeer van Marco van der Heide en Ezra Schrijver op Coendersborg.


We gaan er voorlopig vanuit, dat de voorronde van de bekercompetitie op 29 augustus van start gaat. De competitie begint weer op zaterdag 19 september.
Houd ondertussen de site van Oranje Nassau in de gaten voor nieuws over indelingen (in juli) en interviews met de nieuwkomers (vanaf augustus).