Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Na een paar pittige buien was er nogal wat water op het veld van Coendersborg blijven staan.  Daardoor vond er daar maar weinig activiteit meer plaats. Alleen afgelopen vrijdag vrijdag werd de parkeerplaats vol gestort met lavasteen. De vaste volgers op Coendersborg waren maandagmorgen een beetje ongerust. Is er een staking? Zijn er gemeentelijke geldproblemen?  Of zijn het gewoon de weersomstandigheden? Er werd maandag in ieder geval niet gewerkt.

Door Bert Postma

Omdat ik bij ON dus toch niets had te fotograferen, ben ik maar eens naar de Peizerweg gereden., Daar volgen onze vrienden van PKC ’83, net als wij, met grote ogen de verrichtingen en vorderingen van een nieuw veld. Voor hen nog van groter belang dan bij ons op Coendersborg, i.v.m. hun capaciteit.
Toen ik op de parkeerplaats aankwam, leek het afgesproken. Want ik werd opgewacht door de ons wel bekende Robert Groninger. Oud speler van ON en inmiddels via diverse functies in de technische staf bij PKC ’83 een invloedrijk man geworden. Zoals altijd, na de hartelijke begroeting, werden er veld- en voetbalzaken uitgewisseld. Wat hun veld betreft , waren de werkzaamheden aan het veld, na ook waterproblemen op het middenveld, hervat. Inmiddels ligt de eerste zandlaag er in en is de drainage geplaatst. Ze zijn dus iets verder dan bij ons. Op de parkeerplaatsen bij beide clubs ligt de lavasteen klaar.

Hoewel Robert een liefhebber van echt gras is, zal het kunstgras veel voordelen voor zijn club hebben. Neem alleen al in augustus de oefenwedstrijden tegen Genemuiden en Buitenpost die je nu eindelijk eens thuis kunt spelen. En je na afloop het vochtverlies weer kunt herstellen. Een extra kantine opbrengst is in deze Corona tijd van harte welkom. Hopelijk kunnen zowel PKC als ON tegen die tijd weer hun bezoekers ontvangen. Veel succes met beide velden.

Tenslotte nog enkele foto's

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor