Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Met het uitsteken van de middenstip van het ON hoofdveld door voorzitter Alex Bolt en het op coronaal verantwoorde wijze overhandigen aan Henk de Jonge werd het startsein gegeven voor de vervanging van de grasmat voor een kunstgras veld.

Door Bert Potma

Henk was verantwoordelijk voor het hoofdveld en heeft vele telefoontjes met de gemeente moeten voeren om het veld in een zo goed mogelijke conditie te krijgen. Een niet altijd even prettige klus, omdat de belangen van trainers en spelers niet altijd stroken met die van de gemeente en de onderhoud mensen. Ook heeft Henk heel wat kilometers achter de kalkwagen gelopen om het de heren (soms dames)-scheidsrechters naar de zin te maken. De middenstip kreeg altijd speciale aandacht, want het was daar, waar heel wat prachtige wedstrijden begonnen. Bij slecht weer en in de herfst met veel blad op het veld was het niet altijd een leuke klus. Als blijk van waardering voor het kalken en het vele andere werk wat Henk voor Oranje Nassau doet, was het een leuk idee om de stip voor Henk te behouden. Misschien krijgt hij een mooie plaats thuis bij hem in de tuin, zodat hij de korte periodes dat Henk thuis is in plaats van bij ON, er een blik op kan werpen.

Hier wat foto's bij dit artikel

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor