´╗┐´╗┐Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

De 47-jarige Peter van der Sluis neemt het komend seizoen de selectiekeepers van Oranje Nassau onder zijn hoede. De technische staf van Oranje Nassau is daarmee rond, en bestaat uit hoofdtrainer Erwin Heerlijn, assistent Sven de Haan en -dus- Peter van der Sluis. Jacob van Aperloo blijft aan als teammanager / elftalleider.

peter van der Sluis

Peter heeft tot zijn 42e gekeept in het eerste elftal van Actief uit Eelde-Paterswolde; je mag hem dus gerust een zeer ervaren doelman noemen. Daarna heeft hij zich toegelegd op het vak van keeperstrainer / -coach. Zo is hij verbonden aan de keepersschool ‘Keeping the zero’ in Groningen, die gericht is op de opleiding van jeugdkeepers. Van 2017-2018 was hij daarnaast keeperstrainer bij Pelikaan S in Oostwold, waar hij kwam na een gesprek met Kurt Elshot. Het afgelopen seizoen trainde hij de keepers van zondag 3e klasser FC Assen, waar hij samenwerkte met Germain Beck. Het besluit van FC Assen om te stoppen met prestatievoetbal op zondag luidde het einde van die samenwerking in, waarna hij uiteindelijk getipt werd op de ontstane vacature bij ON.

Hoofdtrainer Erwin Heerlijn en de TC zijn blij dat er in de afgelopen week overeenstemming met Peter is bereikt. Het contact was van zeer recente datum, maar de gesprekken met de ambitieuze en gedreven trainer verliepen zeer constructief en vlot. Erwin daarover: “Ik ben blij dat we de staf nu compleet hebben. We gaan in juni met de nieuwe groep werken en kunnen nu mooi samen vooruit kijken. Peter kwam op mij direct over als iemand die veel energie komt brengen in onze groep en ik ben dan ook erg blij dat hij komend seizoen onze keepers komt begeleiden en natuurlijk de rest van het team.”

En Peter zelf over de samenwerking: “Ik kijk er naar uit om met Erwin Heerlijn samen te werken, hij is een relatief jonge trainer met al erg veel ervaring op hoger amateur niveau. De uitgesproken ambitie van trainer en de club passen in mijn ogen bij mijn ontwikkeling als keeperstrainer; ik zie persoonlijke doelen in het werken met keepers op dit niveau.”

In het dagelijks leven is Peter werkzaam bij het COA in Ter Apel. Hij woont met zijn vrouw en 16-jarige zoon in Groningen. Peter is in het bezit van het diploma Goalkeepercoach C. Wij heten hem van harte welkom bij ON en wensen hem veel succes!