Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

In de afgelopen periode heeft de Technische Commissie van Oranje Nassau bekend gemaakt welke nieuwe spelers vanaf het komend seizoen op Coendersborg actief zullen zijn. Die nieuwkomers zijn Ard Veenhof (van Drachtster Boys), Thomas Careman (van VVOG) en Tim Deelen (van Be Quick 1887).

Ook de gesprekken met de spelers van de huidige selectie zijn afgerond. De TC en technische staf zijn verheugd dat een groot deel van de kern van de selectie gekozen heeft voor een langer verblijf bij Oranje Nassau.
De selectie voor het seizoen 2020 – 2021 ziet er als volgt uit:

Keepers: Erwin Heidekamp, Lars van der Sluis, Maurice Stoffijn

Verdedigers: Joshua Richardson, Sonson Lyklama, Walid Barhouss, Thijs Gerlofs, Paul Bergtop en Josha Ottens

Middenvelders: Rhobin Brander, Frederik Specken, David Voigt, Niels Stenekes, Dave Bosgraaf, Ard Veenhof en Youri Schuur

Aanvallers: Dennis Molema, Fokko Kronemeijer, Rick Wiersma, Thomas Careman en Tim Deelen

Vertrekkers zijn Mitchell Schievels (PKC ’83), Joël Wagenaar (Futsal Drachten; veld onbekend), Erolind Derguti (Leekster Eagles; veld onbekend), Mathijs Lindemulder (Be Quick 1887 zaterdag), Rico Cordes (onbekend), Ali Al Jaffar (onbekend), Jordi de Vries (NEC Delfzijl) en Zeb Tjie a Njiem (onbekend; verhuisd naar Leeuwarden).

De selectie staat voor het derde seizoen onder leiding van hoofdtrainer Erwin Heerlijn. Hij wordt komend seizoen geassisteerd door Sven de Haan (thans hoofdtrainer sv Lycurgus). De functie van keeperstrainer is nog niet ingevuld.

De selectie voor het komend seizoen is hiermee rond. Met deze selectie ziet Oranje Nassau het nieuwe seizoen met veel vertrouwen tegemoet.

Verdien €50