Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

De 19-jarige Tim Deelen speelt het komend seizoen voor Oranje Nassau. De rechtsbenige buitenspeler is afkomstig van stadgenoot Be Quick 1887 waar hij het afgelopen seizoen weinig speelminuten kreeg.

tim deelen

Tim begon zijn voetbalcarrière in Harkstede waar hij ook nu nog woont. Vanaf de 2e jaars C-ers speelde hij bij Be Quick. Hij liep toen ook 1 ½ jaar stage bij FC Groningen, maar tot een overstap kwam het niet. Hij doorliep verder de selectieteams bij de jeugd en maakte vervolgens de overstap naar de eerste selectie.

Tim is een buitenspeler met veel diepgang, snelheid en dreiging. Hij is voorin op meerdere plekken inzetbaar en is –met voorkeur voor rechts- behoorlijk tweebenig. Die specifieke kwaliteiten vormen volgens de trainer Erwin Heerlijn en de TC een welkome  aanvulling voor de selectie. Tim heeft veel zin om zijn het komend seizoen zijn kunsten bij ON te vertonen: ‘ik ga mijn best doen  om van toegevoegde waarde voor het team te zijn en hoop op veel speelminuten’. Het komend jaar start Tim ook met een studie Facility Management aan de Hanzehogeschool.

Met de komst van Tim Deelen heeft Oranje Nassau de selectie voor komend seizoen nagenoeg rond. Eerder werd de komst van Ard Veenhof en Thomas Careman naar Coendersborg gemeld. Volgende week zal de TC de samenstelling van de complete selectie bekend maken.

Verdien €50